Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

H Αthens Home Services (ΑΗS) καλύπτει με σεβασμό και υπευθυνότητα τις ανάγκες σας στην εύρεση εξειδικευμένου προσωπικού παροχής υπηρεσιών.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Φροντίδα εκεί που την χρειάζεστε

Οι κυριότερες θέσεις που καλύπτουμε είναι: οικιακοί βοηθοί, παιδαγωγοί, εξειδικευμένο προσωπικό για φροντίδα ηλικιωμένων, ασθενών και ατόμων και ειδικές ανάγκες, έμπειροι chef, butlers, villa managers, προσωπικό για boutique hotels και πλήρωμα για yachts. Επίσης αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση οικιακών βοηθών στο χώρο σας.

Σμαρώ Μανιάτη

CEO_MANIATH_500x420

Είμαι μητέρα δύο εφήβων και γνωρίζω πολύ καλά πόσο πολύτιμο είναι για μία οικογένεια το αξιόπιστο προσωπικό για τη φροντίδα των παιδιών, των αγαπημένων μας προσώπων και του σπιτιού. Μετά από πολλά χρόνια σπουδών και εργασίας στο εξωτερικό, ίδρυσα την Athens Home Services με πολλή αγάπη και στόχο να παρέχω τις καλύτερες εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Η Athens Home Services εξελίσσεται συνεχώς και καλύπτει πλέον ένα ευρύ φάσμα θέσεων εργασίας σε διαφορετικούς τομείς. Οι σπουδές μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, οι τρεις μεταπτυχιακοί μου τίτλοι από πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Βρετανίας και της Αυστραλίας και η εργασία μου σε σημαντικές θέσεις στη Λωζάνη, το Σίδνεϊ και το Σαν Φρανσίσκο, μου έχουν προσφέρει όλα τα εφόδια για να δημιουργήσω και να διευθύνω μία σωστά δομημένη, αξιόπιστη και αποτελεσματική εταιρία παροχής ανθρώπινου δυναμικού.

00

Βιογραφικά

00

Εργοδότες

00

Εθνικότητες εργαζομένων