Στείλτε μας τι προσωπικό ψάχνετε

Στείλτε μας τι προσωπικό ψάχνετε

Στείλτε μας τι προσωπικό ψάχνετε

  Παρακαλούμε συμπληρώστε προσεκτικά την παρακάτω φόρμα και πατήστε "Αποστολή". Μόνο τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.

  Αντικατατάσταση (replacement)Απασχόληση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

  Το Ideal Staff Alert σας δίνει την ευκαιρία να προσλάβετε τον ιδανικό για εσάς υποψήφιο, πριν προλάβει κάποιος άλλος. Άμεση ενημέρωση μέσω email όταν υπάρξει υποψήφιος με εξαιρετικά προσόντα και πραγματικά άριστες συστάσεις που έχει τη δυνατότητα να βρει εργασία μέσα σε λίγες ώρες και μπορεί να ενδιαφέρει εσάς, ή άτομα του περιβάλλοντός σας.

  Επιθυμώ να λαμβάνω Ideal Staff Alert emails

  Η συμπλήρωση της φόρμας - αίτησης για συνεργασία με την AHS γίνεται υπ’ ευθύνη σας. Με την υποβολής της φόρμας - αίτησης δηλώνετε ότι τα περιεχόμενα σε αυτά στοιχεία είναι ακριβή και αληθή. ΠερισσότεραΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας αντικειμενικά και σύννομα. Απόκρυψη

  Η αίτησή σας θα αντιμετωπιστεί με την αυστηρότερη εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια, καθώς δεν θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους εκτός από υπαλλήλους και μέλη της εταιρίας μας που συμμετέχουν στην επεξεργασία της αίτησής σας.

  Συγκεκριμένα, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας δηλώνετε αποκλειστικά για τους σκοπούς της αξιολόγησης της αίτησης σας, ενώ η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα λάβει χώρα για προπαρασκευαστικούς σκοπούς πριν από τη σύναψη σύμβασης με εσάς.

  Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων και το δικαίωμα περιορισμού και αντίρρησης για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μας.

  Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, σε περίπτωση που έχετε συναινέσει στη διατήρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το παραπάνω αναφερόμενο, και το δικαίωμα να λαμβάνετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή και να τα μεταδώσετε σε άλλη εταιρεία χωρίς εμπόδια από την εταιρεία μας.

  Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας παραπάνω και να στείλετε κάθε σχετικό ερώτημα στο dataprotection@athenshomeservices.gr. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αν θεωρείτε ότι η εταιρεία παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία προστασίας δεδομένων κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Απόκρυψη

  Θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι ενημερωθήκατε για στους σκοπούς επεξεργασίας δεδομένων για να αποστείλετε τη φόρμα

  remove_action( 'template_redirect', 'wpcf7_cleanup_upload_files', 20 );