Η κατάλληλη νταντά για την περίοδο των διακοπών, είναι η καλύτερη εγγύηση που μπορείτε να έχετε για διακοπές χωρίς άγχος, στις οποίες θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας.

Μπορεί να σχεδιάζετε διακοπές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Η νταντά διακοπών (travel nanny) που θα αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών σας, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της οικογένειας και θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες. Είναι μία πολυτέλεια που την οφείλετε στον εαυτό σας.

Χρειάζεστε κι εσείς ξεκούραση στις διακοπές

Η travel nanny μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι θα έχετε χρόνο για να ξεκουραστείτε στις διακοπές και καλή διάθεση για να αφιερωθείτε στα παιδιά σας, να περάσετε χρόνο μαζί τους, κάνοντας ό,τι αγαπούν.

Τι είναι η travel nanny;

Η travel nanny που θα αναλάβει τα παιδιά την περίοδο των διακοπών πρέπει να γνωρίζει ότι είναι μία θέση με καθήκοντα και ωράριο που καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειας.

Η travel nanny προσλαμβάνεται για να συνοδεύσει την οικογένεια στις διακοπές. Οι travel nannies είναι άνθρωποι που προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα σε μία οικογένεια. Οι διακοπές μπορεί να διαρκέσουν από 1-2 εβδομάδες μέχρι και ολόκληρο το καλοκαίρι. Η travel nanny είναι “δώρο Θεού” για κάθε οικογένεια, που θέλει να περάσει ξέγνοιαστες διακοπές.

Γιατί χρειάζεται μία οικογένεια travel nanny;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να προσλάβετε μία travel nanny. Ο βασικός; Χρειάζονται και οι γονείς διακοπές, ελεύθερο χρόνο, ξεκούραση, χαλάρωση. Οι διακοπές με τα παιδιά σας, μπορεί να είναι εξαντλητικές και κάποιες φορές οι γονείς επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους πιο κουρασμένοι από ότι έφυγαν.

Η κατάλληλη travel nanny μπορεί να εξασφαλίσει ότι:

Ποια είναι τα καθήκοντα της travel nanny;

Όταν καταλήξουμε στην ιδανική για εσάς travel nanny, το επόμενο βήμα είναι να συμφωνήσουμε στα καθήκοντά της, με βάση τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Με τη βοήθεια της Athens Home Services καθορίζονται:

Η οικογένεια αναλαμβάνει τα έξοδα του ταξιδιού, διαμονής, διατροφής και της συμμετοχής της travel nanny στις οικογενειακές δραστηριότητες.

Είναι σημαντικό να της εξασφαλίζετε ορισμένες ώρες μέσα στην ημέρα, κατά τις οποίες δεν θα εργάζεται και θα μπορεί να ξεκουραστεί.

Διακοπές κάνει η οικογένεια και όχι η travel nanny

Αυτό πρέπει να είναι σαφές από την αρχή. Διακοπές κάνει η οικογένεια και όχι η travel nanny. Η travel nanny που θα έρθει μαζί σας στις οικογενειακές διακοπές, εργάζεται, δεν κάνει διακοπές.

Πως θα διαλέξω την κατάλληλη travel nanny;

Η Athens Home Services θα σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη travel nanny. Είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζετε με την travel nanny που θα συνοδεύσει την οικογένειά σας στις διακοπές.

Η πολυετής πείρα μας στη επιλογή travel nannies και οι θετικές εμπειρίες των πελατών μας, μας κάνει να έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μαζί θα επιλέξουμε την ιδανική για εσάς travel nanny.

Στην Athens Home Services στόχος μας είναι να χρησιμοποιούμε όλα τα νέα μέσα και εργαλεία που υπάρχουν διεθνώς για να βρούμε μαζί τον ιδανικό άνθρωπο που θα έρθει μαζί σας στις διακοπές, θα φροντίζει τα παιδιά σας και θα βοηθήσει την οικογένειά σας να απολαύσει τις διακοπές.

To Personality Matching είναι ένα “εργαλείο” που αξιοποιούμε για να γίνει ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός εργοδότη-εργαζόμενου, να καταλάβετε καλύτερα τις ανάγκες σας, αλλά και την προσωπικότητα της travel nanny που θα ήταν ιδανική για travel nanny.

Κάθε οικογένεια έχει διαφορετικές ανάγκες και απολαμβάνει με διαφορετικό τρόπο τις διακοπές. Άλλες οικογένειες είναι πολύ δραστήριες και αθλητικές, άλλες προτιμούν να χαλαρώνουν στη θάλασσα ή την πισίνα. Πολλά μικρά παιδιά χρειάζονται δημιουργική απασχόληση, άλλα θέλουν να κολυμπούν και να παίζουν με άλλα παιδιά. Η travel nanny θα πρέπει να έχει τα κατάλληλα προσόντα και την ανάλογη προσωπικότητα, για να περάσετε όλοι μαζί καλά.

Πριν πάρετε την τελική απόφαση, θα μιλήσετε online στις υποψήφιες travel nannies και εφόσον καταλήξουμε μαζί στην κατάλληλη, θα την γνωρίσετε από κοντά, για να δείτε την προσωπικότητά της και τη “χημεία” με εσάς και τα παιδιά σας.

Στόχος είναι να περάσετε υπέροχες, ξέγνοιαστες διακοπές, να αφήσετε πίσω τα άγχη, να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *