Φροντίδα Παιδιών

Φροντίδα Παιδιών

Τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες ο χαρακτήρας του παιδιού διαμορφώνεται τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Η επιλογή παιδαγωγών είναι εξαιρετικά σημαντική και μπορούμε να βρούμε μαζί τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σωστά τα παιδιά σας.

Εργασία στα πρότυπα της Βρετανίδας νταντάς. Η παιδαγωγός μένει στο σπίτι της οικογένειας, έχει δικό της δωμάτιο και ακολουθεί το πρόγραμμά της οικογένειας, τόσο στον τόπο κατοικίας όσο και σε διακοπές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκτός διακοπών, η εργασία είναι συνήθως πενθήμερη ή εξαήμερη.

Η εργασία και τα προσόντα που απαιτούνται καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειας. Υπάρχουν θέσεις εργασίας για καθημερινή απασχόληση ή για συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας.

Εργασία για την περίοδο των διακοπών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η παιδαγωγός αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών και ακολουθεί το πρόγραμμα της οικογένειας. Η θέση είναι απαιτητική και το ωράριο εργασίας καθορίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της οικογένειας.

Εργασία υψηλών απαιτήσεων, συνήθως για περίοδο έως 6 μηνών. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν τη φροντίδα νεογνών από έμπειρες μαίες και την εκπαίδευση των νέων γονιών. Στόχος είναι το μωρό να έχει  ένα ομαλό πρόγραμμα ύπνου και διατροφής και οι γονείς να μπορούν  να απολαύσουν τους πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μητρική γλώσσα τα Αγγλικά, με καλή προφορά. Στο σπίτι αυτή θα είναι η μοναδική γλώσσα επικοινωνίας. Σημαντικό προσόν αποτελούν οι σπουδές.

Η θέση είναι μόνο για Βρετανίδα νταντά με προϋπηρεσία, άριστη βρετανική προφορά και εξαιρετικές συστάσεις. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν, τη φροντίδα και ευημερία των παιδιών, την παροχή ασφαλούς, χαρούμενου περιβάλλοντος που διεγείρει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Επίσης η Βρετανίδα νταντά ασχολείται με την καθημερινή μελέτη για το σχολείο των παιδιών, την προετοιμασία των γευμάτων, αλλά και την διατήρηση της τάξης στους χώρους που κινούνται τα παιδιά.

Απαραίτητη προϋπόθεση η προϋπηρεσία και άριστες συστάσεις. Σχετικό πτυχίο θεωρείται επιπλέον προσόν. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν τη φροντίδα των παιδιών κατά τη διάρκεια της απουσίας των γονέων ή κηδεμόνων.

remove_action( 'template_redirect', 'wpcf7_cleanup_upload_files', 20 );