Εμπιστεύσου μας, στείλε το βιογραφικό σου και θα σε ενημερώσουμε άμεσα!

Εξειδίκευση και Εμπειρία:

Η ahs δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο εύρεσης εργασίας και διαθέτει πολυετή εμπειρία.

Μπορούμε να σου βρούμε δουλειά σε ιδιώτες και private residencies που αναζητούν σωστά επιλεγμένο προσωπικό, luxury villas και ξενοδοχειακές μονάδες.

Οι recruiters μας έχουν εξειδίκευση σε διάφορους κλάδους, γεγονός που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε επαγγέλματος.

Επιλεγμένοι πελάτες:

Οι πελάτες μας είναι boutique hotel και ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και ιδιιώτες που αναζητούν σωστά επιλεγμένο προσωπικό.

Υπηρεσίες στα Μέτρα σου:

Είσαι μοναδικός υποψήφιος, με διαφορετικές δεξιότητες και ανάγκες.

Από τη στιγμή που θα έρθεις στην ομάδα μας, τα ενδιαφέροντά σου, η εμπειρία σου και οι οικονομικές σου προσδοκίες γίνονται προσωπική μας υπόθεση.

Ο recruiter που θα σε αναλάβει, θα προσπαθήσει να βρει την κατάλληλη θέση εργασίας για εσένα και θα σε ακολουθεί σε όλα σου τα βήματα.

Συμβουλές και Προετοιμασία:

Σε υποστηρίζουμε σε όλη την πορεία της αναζήτησης εργασίας.

Σου παρέχουμε συμβουλές για το πώς θα βελτιώσεις το βιογραφικό σου, θα ενισχύσεις τις δεξιότητες σου και θα προετοιμαστείς για μια πετυχημένη συνέντευξη.

Επιπλέον, σε ενημερώνουμε και σε συμβουλεύουμε σχετικά με τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες στην αγορά εργασίας ώστε να επιτευθούν οι εργασιακοί και οικονομικοί σου στόχοι.

Διατήρηση απορρήτου:

Η εμπιστευτικότητα και η εχεμύθεια είναι βασικές μας αρχές.

Σεβόμαστε τα προσωπικά σου στοιχεία και τα χρησιμοποιούμε μόνο όπου είναι αναγκαία για την αναζήτηση εργασίας.

Εάν μας εμπιστευτείς κάτι προσωπικό σου, το σεβόμαστε και παραμένει αυστηρά ανάμεσα σε εσένα και τον recruiter σου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι, δεν πληρώσεις στο γραφείο μας. Αν το βιογραφικό σου μας ενδιαφέρει, θα σε καλέσουμε, για να περάσεις από το γραφείο μας για προσωπική συνέντευξη.

Αν το βιογραφικό σου είναι σχετικό με τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας που έχουμε, θα σε καλέσουμε άμεσα για προσωπικό ραντεβού.

Αν διαθέτεις προϋπηρεσία και/ή πολυετή εμπειρία με αποδεδειγμένες συστάσεις, τότε άμεσα θα σε ενημερώσουμε, γιατί υπάρχουν πάντα θέσεις για άτομα με προσόντα.

Μέσω του προγράμματος Au Pair, όποια γυναίκα ηλικίας 18-26 ετών πληροί τα κριτήρια, έχει την ευκαιρία να ζήσει στις ΗΠΑ για ένα χρόνο, στο σπίτι μιας οικογένειας, για να φροντίζει τα παιδιά. Εκτός από τη μοναδική εμπειρία, τη δωρεάν στέγη και διατροφή, λαμβάνει ένα σημαντικό εβδομαδιαίο επίδομα, ενώ μπορεί παράλληλα να παρακολουθεί μαθήματα.

Αν ο εργοδότης χρειάζεται μαγείρισσα, θα σε καλέσουμε. Αν όμως χρειάζεται chef, τότε δεν είναι η κατάλληλη θέση εργασίας για σένα δυστυχώς.

Η εργασία σου αφορά μόνο τα παιδιά. Αν σου ζητηθεί κάτι άλλο (για παράδειγμα σιδέρωμα ρούχων των παιδιών), αυτό διευκρινίζεται πάντα εξ’ αρχής από εμάς και έχεις τη δυνατότητα να απορρίψεις τη θέση.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Φροντίδα Παιδιών

Φροντίδα Παιδιών

Φροντίδα Ηλικιωμένων

Φροντίδα Ηλικιωμένων

Οικιακοί Βοηθοί

Οικιακοί Βοηθοί

Yacht-Villa Staff

Yacht-Villa Staff

Chef-Butler-Estate Manager

Chef-Butler-Estate Manager

Au Pair in the USA

Au Pair in the USA

Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

15500+
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
7550+
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
96
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ
14800+
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
7524+
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
96
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:

ΒΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΜΕΣΑ!

Εμπιστεύσου μας, στείλε το βιογραφικό σου και θα σε ενημερώσουμε άμεσα!

You cannot copy content of this page